Jätkä 2
Antti-Ville Reinikainen,
Eristysalue
4.1. - 19.1.2014

[slide=1]

Antti-Ville Reinikainen
Eristysalue
4.1. – 19.1.2014
Galleria Huuto, Jätkäsaari 2

Eristysalueella tarkoitetaan onnettomuuden tapahtumapaikkaa, huomion keskipistettä, joka on rajattu ympäröivästä maailmasta.

Näyttely koostuu erikokoisista installaatioteoksista, jotka ovat kuin todellisuudesta irtileikattuja tai eristettyjä, terävärajaisia fragmentteja. Eristetty ja näennäisen arkinen tai tuttu näkymä, kuten asuinhuoneen nurkka, muuttuu esitystapansa kautta toiseksi.

Kuten tosielämän eristysalueissa, teosten keskiössä on tunne jonkin tavoittamattomuudesta.. Myös ihmiskatse ja -tietoisuus ovat luonteeltaan rajaavia ja eristäviä, ja tätä ilmiötä myös näyttelyn teokset osaltaan tutkivat.

Eristysalue on Antti-Ville Reinikaisen (s. 1980) yhdestoista yksityisnäyttely.

www.avreinikainen.com
avreinikainen(at)gmail.com
GSM: 0504014380