Uncategorized
PIKKUJÄTKÄ
-

Jaana Rannikko 2016

Pikkujätkä – tila videotaiteelle, elokuville, installaatioille, projekteille, mutta myös seinälle ripustettavalle taiteelle

Jätkäsaaren tiloissa on myös pienempi n. 30 m2 galleriatila Pikkujätkä. Siihen haetaan avoimella haulla teoksia, joiden esittämiseen se soveltuu. Tilassa on valmiiksi asennettuna videotykki ja äänentoistolaitteet sekä istuimia katsomona. Tila soveltuu siis hyvin liikkuvan kuvan teosten esittämiseen. Pikkujätkä on kuitenkin myös muokattavissa teosten luonteen ja taiteilijan tarpeiden mukaan. Tilassa onkin esitetty myös installaatioita ja monikanavaisia videoteoksia.

Tilan näyttelyvuokra on 550 € ja vuokra-aika 3 viikkoa, joista ensimmäiseen sisältyy ripustaminen maanantaista avajaisiltaan asti. Avajaiset pidetään pääsääntöisesti ripustusviikon perjantaina, samaan aikaan muiden Jätkäsaaren galleriatilojen avajaisten kanssa. Vuokra kattaa tilassa valmiiksi olevat video- ja äänentoistolaitteet. Tiedotus tapahtuu sähköisesti yhdessä muiden Jätkäsaaren näyttelyiden tiedotteiden kanssa. Taiteilija osallistuu näyttelynaikaisiin valvontoihin muiden näyttelynpitäjien kanssa, pääsääntöisesti tämä koskee viikonloppuja.

Haku

Suurin osa Pikkujätkän näyttelyajoista täytetään hakuaikana lähetetyillä hakemuksilla (kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä), mutta kalenterissa pyritään pitämään myös vapaita aikoja, jotta voidaan reagoida nopeisiinkin ehdotuksiin. Hakuaika näihin on jatkuva, ja teosten valinnasta päättää Huudon hallitus. Aikaa kannattaa siis hakea pikaisestikin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, mieluiten digitaalisesti osoitteeseen:

director(at)galleriahuuto.net

Odotamme innolla uusia teosehdotuksia!