Uudenmaankatu
Siiri Haarla,
BLUE CONGO
11.9. - 29.9.2013

[slide=1]

SIIRI HAARLA
Blue Congo
Galleria Huuto Uudenmaankatu
11.9-29.9.2013
HUOM: Uudet aukioloajat: ti-su 12-17
………………………………………………………….

Näyttelyni koostuu maalauksista jotka käsittelevät eettisiä, emotionaalisia ja yhteiskunnallisia kysymyksiä maalauksen kielellä. Vakavia asioita ilman vakavuutta, sielunmaisemia ilman runollisuutta. Maalaukseni ovat sekoitus fiktiota ja omaelämäkerrallisuutta. Ekspressiivisyydellä maalaustapahtumassa käsittelen maalauksen, todellisuuden ja kielen välisiä suhteita ja sitä miten ne liukenevat toisiinsa.

Siiri Haarla (s.1986) on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka on valmistunut Kuvataideakatemiasta 2011. Blue Congo on hänen neljäs yksityisnäyttelynsä Helsingissä. Haarla on myös opiskellut Krakovan Taideakatemiassa, sekä osallistunut ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla.