Jätkä 1
Heidi Anniina Mattila,
I Feel It All
30.7. - 14.8. 2016

I Feel It All

Heidi Anniina Mattila
I Feel It All
Galleria Huuto Jätkäsaari, Jätkä 1
30.7.-14.8. 2016

Heidi Anniina Mattilan näyttelyn maalausten lähtökohta on valo. Maalaukset kertovat hetkistä ja havainnoista, joihin tuntuu tiivistyvän jotain olennaista. Miltä tuntuu, kun talvipäivän viimeiset valonsäteet muuttavat taivaan punaiseksi, kun aurinko heijastaa veden pinnalle kuvioita jotka elävät vain silmänräpäyksen, ja kun sateella kaupunki on pimeä ja hiljainen, mutta asfaltti kiiltää. Abstraktien maalausten pääosassa ovat vahvat värit ja rosoisuus.

Heidi Anniina Mattila (s. 1983) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta vuonna 2008. Hänen teoksiaan on ollut esillä useissa yksityis- ja
yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoja: Heidi Anniina Mattila, puh. 045 630 6643 tai heidi.mattila(a)gmail.com
Internet-sivut: www.heidianniinamattila.com