Jätkä 1
Juha Okko,
HYBRIDI
25.5. - 12.6.2016

Journalist (acrylic and oil, 2016)

Juha Okko
HYBRIDI
25.5.-12.6.2016
Galleria Huuto Jätkäsaari, Jätkä 1

HYBRIDI on kooste kuluneesta vuodesta. Työni ovat muotokuvia aikamme sankareista: pirstaleisia, epätoivoisia ja vakuuttavia. Koska on oltava totta ja olemassa jokaiselle, joka kysyy – mitä hyvänsä, milloin hyvänsä.

Hybridissä piti yhdistyä yhteenkuulumattomia elementtejä yhteensopimattomasti. Oletin työn alkaessa, että hahmoistani tulee robottimaisempia, oudompia, vaihtoehtoisen ihmislajin edustajia. Lopputulos on kuitenkin tunnistettava joukko median tutuksi tekemiä, heikkoja ja siksi inhimillisiä hahmoja.

Näyttely koostuu akryyli- ja öljyvärimaalauksista, seinään ja seinälle tehdyistä tilapäämaalauksista sekä installoidusta kokonaisuudesta.

Näyttely ei olisi ollut mahdollinen ilman mm. YLEn, MTVn, Helsingin sanomien, Iltalehden, Iltasanomien, Hufvudstadsbladetin, BBCn, Guardianin jne. julkaisemia, loistavien valokuvaajien ottamia erinomaisia valokuvia. Kussakin työssä on piirteitä keskimäärin yhdeksästä henkilöstä.

Juha Okko
050 525 80 29
juha.okko(at)welho(dot)com
okko(at)helao(dot)fi