Uudenmaankatu
Unski Antti Immonen,
Maalauksia
2.3. - 20.3.2016

Unski Antti Immonen
Maalauksia
Galleria Huuto Uudenmaankatu
2.3. – 20.3.2016

Eivät meitä syyt kiinnosta, etsimme syyllisiä puhdistuaksemme heidän veressään.
– Samuli Paronen

Unski Antti Immonen (s.1981) on valmistunut kuvataiteen maisteriksi
Kuvataideakatemiasta 2015. Taidekoulu Maasta hän valmistui kuvataiteilijaksi 2011.

”Taiteilijana koen itseni eräänlaiseksi tutkijaksi. Pohdin erilaisia tapoja rakentaa taideteosta ja ymmärtää kuinka teos muodostuu. Samalla teosten rakentuessa koetan ymmärtää ja jäsentää maailmaa. Lopullinen teos voi olla mitä tahansa, mutta pohjimmiltaan siinä on kyse tavasta olla olemassa ja maailman hahmottamisesta. Työskentelen rinnakkain useammalla eri välineellä. Olen kokenut hedelmälliseksi tämän yhdistelmän tekniikoiden tukiessa toinen toisiaan. Samalla saan toimia työskentelyssäni aina jonkin uuden ja epävarman edessä.”

Kiitokset Suomen Taideyhdistykselle apurahasta!

Unski Antti Immonen
+35840 41 55 304
unski(a)ammoinen.fi
www.ammoinen.fi