Jätkä 1
Johannes Kangas, Kirsi Jokelainen,
VASENTA JA OIKEAA
17.6. - 5.7.2015

Kirsi Jokelainen ja Johannes Kangas
Vasenta ja oikeaa
Galleria Huuto Jätkäsaari, Jätkä 1 ja Jätkä 2
17.6.–5.7.2015

Auringonlasku, auto, huulet, huulipuna, hyasintti, ihminen, joulukuusi, jouluvalot, juhlapuu, järvi, keltainen, koristenauha, käpy, lintuhäkki, maisema, metsä, muikku, musta, mustikka, mänty, peippo, pihlaja, pilvi, pinja, punainen, selkä, sininen, sivellin, sohva, suu, suklaa, suppilovahvero, sydän, sypressi, taivas, talo, tapetti, t-paita, vaaleanpunainen, varpu, voikukka.

Puu, vuori, ilmestyminen, kauniita miehiä, värejä, pahvi, eespäin, Fellini, Bach, UK Subs, Cucchi, Aiai-maailma, maalaus, veistos, lännenmies, Tarzan, rauha, appelsiini, itä, muovipussi, rautalanka, sohva, keltainen, punainen, savannalintu, punainen Fantom, sinivalkoinen, Erkki, renessanssi, vaaleanpunainen, suvaitsevaisuus, hyväpaha, luonto.

Näistä olemme tehneet maalauksia. Toivomme niistä löytyvän vähän vasenta ja oikeaakin.

Kirsi Jokelainen ja Johannes Kangas

Kirsi Jokelainen (1970) ja Johannes Kangas (1967) ovat Kuvataideakatemiasta 1996 ja 1997 valmistuneita kuvataiteilijoita.

Juhannuksena 19.6.-21.6.2015 suljettu!

Lisätietoja:
Kirsi Jokelainen: kirsi.m.jokelainen (at) gmail.com
Johannes Kangas: kangasjohannes (at) gmail.com