Uudenmaankatu
Minnamari Toukola,
Kappaleen matkaa – yhteyksiä
12.11. - 30.11.2014

[slide=1]

Minnamari Toukola
Kappaleen matkaa – yhteyksiä
Galleria Huuto Uudenmaankatu
12.11.-30.11. 2014

Näyttelyni Kappaleen matkaa – yhteyksiä koostuu kolmiulotteisista sekatekniikkateoksista. Lisäksi työskentelen galleriassa läpi näyttelyn vieden eteenpäin ryijymäistä teosta nimeltä Kappaleen matkaa (2013-2016?).

Teokseni rakentuvat kaikenlaisesta, hyödyttömyydessään turhaksi käyneestä pikkusälästä mitä täältä maapallolta löytyy.

Oh, kuinka kaunista ja inspiroivaa! : tekonurmen riekale, kaljapullo, selkee hirven pää, keppi ja kauniin värinen en-tiedä-mikä + 1 nahkahanska Lontoosta ja hevosen syömä puu Ruskeasuolta – ja tietenkin säilytän tämän palan äidin nuoruuden aikaisesta olkalaukusta. Huh, tällaisia värejä ja matskuja ei rahalla saa!

Työskentelyni intuitiivisesta luonteesta johtuen, toisinaan käy niinkin, että katsoessani juuri valmistunutta teostani tuntuu siltä, etten ikinä sellaista olisi osannut tehdä – se on syntynyt, välitykselläni, kuin ihmeen kaupalla – jotenkin.

koska matka jatkuu
koska elämä on keskeneräistä
-etenee hitaasti… -etenee nopeesti
tukka hulmuaa
seison paikoillaan
sydän tykyttää, tykyttää -taukoamatta
kunnes pysähtyy kokonaan
mitä jää jäljelle..?
…roinaa
pallon täydeltä roinaa
roinaa
roinaa